Smart Fix

ImageImage
De perfecte mengeling van licht en schaduw.
De heldere, elegante golfvormen laten het natuurlijke licht uw ruimte benadrukken en geven u de vrijheid om met vele visuele - en schaduweffecten te variëren. Of dit systeem nu wordt gebruikt als elegante raamdecoratie of als een opvallende ruimteverdeler, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Winnaar van de Red Dot Award: Product Design 2017.


Click-in glijders en carriers
Dankzij de uitzonderlijke functionaliteit van de click-in glijders kunnen de carriers gemakkelijk in de profielen worden aangebracht. Afhankelijk van uw voorkeur zijn de panelen gekoppeld of los. Dankzij de klittenbandstrip kan het textiel gemakkelijk worden gereinigd of gewisseld.


Vorm ondersteunt functie
De werking van het systeem berust op het bevestigen van gebogen textielcarriers aan twee parallelle SG 6010 profielen met 15 cm tussenruimte. De carriers leiden de textielpanelen langs de profielen en kunnen naar rechts of links lopend worden gemonteerd.


Textiel van hoge kwaliteit in prachtige kleuren
U kunt kiezen uit een groot aantal stoffen, van transparant tot ondoorschijnend, om de sfeer in de kamer te bepalen. U kunt erop vertrouwen dat de hoogwaardige Silent Gliss gordijnen het beeld completeren.
 

back

 
Silent Gliss Benelux adresinformatie:
Silent Gliss Benelux
Excelsiorlaan 3
1930 Zaventem
Tel: +32 (0)2/240.03.60
Fax: +32 (0)2/240.03.69
info@silentgliss.be
www.silentgliss.be
Vertical Waves
Vertical Waves - een trendy design voor verticale lamelgordijnsystemen