Gordijnrails handbediend

Image

Handbediende gordijnen zijn de meest economische en efficiënte raambekleders. Deze gordijnsystemen zijn uitermate geschikt voor allerlei gebogen situaties.

 
 

Gordijnrails separatiesystemen

Image
Separatierail is de meest efficiŽnte wijze om een vertrek op te splitsen in meerdere ruimtes t.b.v. privacy. Deze wijze van ruimtescheiden wordt vooral toegepast in ziekenhuizen, rondom sanitaire voorzieningen, etc...

Gordijnrails koordbediend

Image
Met een koordbediende aansturing zijn alle gordijnsoorten, zelfs zware, onhandige of lastig te bereiken gordijnen, comfortabel en eenvoudig te bedienen.

Gordijnrails elektrisch bediend

Image
Ideaal voor zeer grote gordijnen en voor gordijnen die buiten handbereik hangen. Ze zijn essentieel voor toepassingen in audiovisuele situaties en conferentiezalen.

Vouwgordijnsystemen

Image

Vouwgordijnen zijn de meest moderne raambekleders. Geen enkel ander gordijn voegt zoveel toe aan de stilering van een ruimte als een vouwgordijn.

Paneelgordijnsystemen

Image
Kies tussen rechte en vouwende panelen. Paneelgordijnen passen uitstekend binnen actuele architectuur-trends en zijn de perfecte keuze voor ramen van plafond tot vloer.

Rolgordijnsystemen

Image
Rolgordijnen zijn met hun rechte en strakke uitstraling de perfecte keuze voor alle moderne architectuur.† Ze zorgen voor maximale zonwering en privacy terwijl ze minimaal opvallen.

Verticale lamelgordijnsystemen

Image
Verticale lamelgordijnsystemen zijn de beste keuze om efficiŽnt en op eenvoudige wijze licht, schittering en privacy te regelen. Er is een grote verscheidenheid aan lamelpakketverdelingen mogelijk.

Skylight systemen

Image
De trend van grote glazen ruimtes en transparante daken zet onverminderd door, zowel in privťwoningen als in bedrijfspanden. De Silent Gliss Skylight systemen, bieden een oplossing voor bijna elke situatie.

Horizontale jaloezieŽn

Image
Elegant en flexibel - Horizontale jaloezieŽn zijn een stijlvolle en onopvallende raamdecoratie. Licht en schittering kunnen perfect worden beheerd door het kantelen van de lamellen.

Dim-out systemen

Image
Deze rolgordijnen zijn vooral bedoeld om een totale duisternis te creëren, waar het nodig is. Geschikt voor ramen in verschillende afmetingen. Keuze tussen kettingbediening of elektrische bediening.
 
 

Afstandsbedieningen

Image

Bedieningsmogelijkheden voor raambekleding van Silent Gliss. Draadloze oplossingen door wandschakelaars en afstandsbedieningen.

 
Fotogalerie
Image
Bezoek onze fotogalerie.
 
Stoffen
Image
Wij bieden een breed aanbod met stoffen voor zowel huiselijke als projectmatige toepassingen.