Silent Gliss presenteert Smart zonwering op EquipHotel 2024

Silent Gliss is verheugd om de nieuwste Smart zonweringsystemen voor te stellen op de tentoonstelling EquipHotel 2024 in Parijs, deze tentoonstelling loopt van 3 tot 7 november.

Met meer dan 60 jaar ervaring in gemotoriseerde binnenzonwering, heeft Silent Gliss zich gevestigd als een leider in premium raamdecoratie oplossingen voor prestigieuze hotels wereldwijd. De toewijding aan innovatie is duidelijk zichtbaar in het diverse aanbod van Smart producten, die niet enkel de esthetiek van elke ruimte verbeterd, maar ook het comfort van de gasten verhoogt en hotelactiviteiten stroomlijnt. 
 

De geavanceerde op maat gemaakte elektrische rolgordijnsystemen, elektrische gordijnsystemen en zonweringsystemen van Silent Gliss zijn ontworpen om naadloos geïntegreerd te worden in moderne, intelligente gebouwen en bieden ongeëvenaard gemak en luxe.
 

Of u nu een architect, interieurontwerper of hotelmanager bent, het Silent Gliss team staat klaar om u te laten zien hoe de Smart zonweringoplossingen uw projecten kunnen verrijken en de gastenervaring verbeterd kan worden. 
 

EquipHotel 2024
3-7 november
Parijs, Frankrijk
Silent Gliss Stand: H7-2.P005
 

Voor meer informatie, bezoek ons profiel op de EquipHotel Swebsite.